Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό του Σπύρου Μαργέλη στην Πρέβεζα(upd)

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες ο πρώην βουλευτής, δήμαρχος, νομάρχης, και νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Λευκάδας κ. Σπύρος Μαργέλης, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγάκι. Το ατύχημα σημειώθηκε χθες  στις 13:30 κοντά στην διασταύρωση Φραξύλα, λίγα μέτρα μετά τα φανάρια προς Αρχάγγελο, στο Κανάλι στην Πρέβεζα, όταν ο Σπύρος Μαργέλης επέστρεφε από τα Γιάννενα.

 



Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Εκεί ο Σπύρος Μαργέλης χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Δίπλα του έσπευσαν οι δικοί του άνθρωποι και πολλοί φίλοι του για να του συμπαρασταθούν.

Του ευχόμαστε περαστικά, πλήρη και γρήγορη ανάρρωση

Η Τροχαία Πρέβεζας ερευνά τα αίτια του τροχαίου

 

13:01:54

2016-06-25

Με πληροφορίες και φωτογραφία από το pamepreveza.gr

 

Ανανέωση 14:21:00

 

Στην Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, προκειμένου να είναι κοντά σε δωμάτιο εντατικής θεραπείας αν χρειαστεί, αλλά και για είναι πιο στενή η παρακολούθηση της υγείας του (που η κατάστασή της είναι σταθερή), μεταφέρθηκε σήμερα ο Σπύρος Μαργέλης .

Δίπλα στο Σπύρο Μαργέλη είναι ο αδερφός του Ζώης που είναι γιατρός, ενώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον εξέτασε ο συμπατριώτης μας γιατρός Θωμάς Μεσσήνης