Όλγα Χατζηνικολάου:Χαιρόμαστε που είμαστε στη Λευκάδα

 

Με την διεθνή μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Όλγα Χατζηνικολάου, που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο χθεσινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου κατεύθυνε με μαεστρία τις συμπαίχτριες της προς τη νίκη μοιράζοντας 5 τελικές πάσες  και πετυχαίνοντας  7π.  μιλήσαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Χατζηνικολάου αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος Γυναικών από το 2001, ενώ κατατάσσεται στη δεύτερη θέση των τροπαιούχων για το θεσμό του Κυπέλου Ελλάδας με 5 συνολικά κατακτήσεις.

Τη ρωτήσαμε να μας πει τις εντυπώσεις της από το τουρνουά που γίνεται στη Λευκάδα και τις προβλέψεις της για τον κυριακάτικο αγώνα και μας είπε τα εξής:

`Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που το φαιναλ φορ γίνεται στο νησί της Λευκάδας, είναι καλό να φεύγουμε από την Αθήνα και τη ρουτίνα της. Η επαρχία πάντα αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα και μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς.

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά καλή ομάδα, θεωρώ ότι θα γίνει ένα αρκετά πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες για να καταφέρουμε το στόχο μας, που είναι το Κύπελλο!`

11:24:29

2016-03-19