Κ.Δρακονταειδής: Oλοκληρώθηκαν και κατατέθηκαν οι μελέτες για την αποκατάσταση των δρόμων προς τους Εγκρεμνούς και τον Γιαλό

Πληροφορίες για την πορεία του θέματος της αποκατάστασης  της πρόσβασης στις παραλίες των Εγκρεμνών και του Γιαλού έδωσε ο Δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής κατά την παρουσίαση του νέου έντυπου τουριστικού οδηγού του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος ολοκληρώθηκαν και κατατέθηκαν οι  μελέτες για την αποκατάσταση των δύο δρόμων και το υπουργείο μετά τη δέσμευσή του, ακολουθεί τη διαδικασία,  με στόχο οι δρόμοι να ανοίξουν έστω και προσωρινά για το καλοκαίρι και στη συνέχεια να συνεχιστούν τα έργα, τα οποία είναι και τα μοναδικά που θα εκτελέσει το υπουργείο Υποδομών.

Θεωρώ είπε ο Δήμαρχος ότι μπορεί να μην έχουμε ένα πλήρες και οργανωμένο τεχνικά έργο, είναι αδύνατο να το έχουμε, όποιος  πίστευε μετά το σεισμό ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είχαμε δρόμους ασφαλείς νομίζω ότι έκανε λάθος. Η στόχευση είναι να υπάρχουν δρόμοι ανοιχτοί με μια στοιχειώδη ασφάλεια και τα έργα να συνεχιστούν από τον Οκτώβρη και μετά, είπε στη συνέχεια ο Δήμαρχος για το πολύ σοβαρό, όπως το χαρακτήρισε θέμα.

23:47:22

2016-03-07