Ακόμη ένα τροχαίο σε διασταύρωση της οδού Φιλοσόφων

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα  συνέβη στην συνήθη και επικίνδυνη διασταύρωση της περιφερειακής οδού Φιλοσόφων με την Καραβέλα, στην περιοχή Περιβόλια.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ (11/8), λίγο πριν τις 11.00, σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας BWV, κινούμενο επί της οδού Καραβέλα με κατεύθυνση προς την Λευκάδα παραβίασε το STOP και συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας VW, που κινείτο επί της οδού Φιλοσόφων με κατεύθυνση από το ΚΤΕΛ προς την Ε.Ο Λευκάδας Νυδριού. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο γυναικών που κάθονταν στις θέσεις των συνοδηγών στα δύο αυτοκίνητα. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λευκάδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέβη στην περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η Π.Υ Λευκάδας και η τροχαία που έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη διασταύρωση τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ συχνά. Αίτημα και απαίτηση των κατοίκων της περιοχής είναι η εξεύρεση λύσης, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...

02:27:12

2015-08-12