Δ.Τ. Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με την λειτουργία της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Λ.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχετικά με την λειτουργία της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Λ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στηρίζουμε απόλυτα τους ιατρούς του παθολογικού τομέα του Γ.Ν.Λευκάδας στον Ιατρικό αγώνα τους για την ασφαλή αντιμετώπιση των παθολογικών ασθενών.

Ζητάμε την άμεση προκήρυξη και κάλυψη της παθολογικής κλινικής με επικουρικούς ιατρούς παθολόγους & ειδικότητας Γενικής Ιατρικής,καθώς και την προκήρυξη των μόνιμων θέσεων των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που προβλέπονται από τον οργανισμό του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου σε συνεργασία με την 6η Υ.Π.Ε. να προβούν άμεσα στις δέουσες ενέργειες για την επαναλειτουργία της Παθολογικής κλινικής.

Να προκηρυχθούν άμεσα θέσεις αγροτικών ιατρών για το νοσοκομείο καθότι δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι ιατροί

Να μεταφερθεί διοικητικά άμεσα το Κ.Υ.Βόνιτσας στο νοσοκομείο Λευκάδας καθότι είναι το πλέον κοντινότερο και το νοσοκομείο Λευκάδος εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας.

Πληροφορούμε τον λαό της Λευκάδας ότι ο Ι.Σ.Λευκάδας δεν έχει καμία δυνατότητα να ενισχύσει με ιδιώτες ιατρούς-μέλη του το νοσοκομείο Λευκάδος καθότι δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο.

Ο Ι.Σ.Λευκάδας συμμετέχει και θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης  στην οποία θα είναι προσκεκλημένος και σκοπό θα έχει την Δημόσια Δωρεάν Υγεία και την ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

 

Λευκάδα   15/4/2015

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Λευκάδας

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

Αθανάσιος  Καραγιάννης                        ΙωάννηςΣαρανταένας