Σταύρος Γρηγόρης: Θα αγωνιστώ για τα συμφέροντα των συμπολιτών μου

Ο νέος βουλευτής Λευκάδας, Σταύρος Γρηγόρης, μίλησε στο lefkadanews.com, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Πως νιώθετε με το εκλογικό αποτέλεσμα που σας κάνει βουλευτή του Νομού Λευκάδας;

Φυσικό είναι να νιώθω συγκινημένος που ένας αγώνας ο οποίος δόθηκε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα 15-20 ημερών στέφθηκε με επιτυχία και για το κόμμα μας και προσωπικά για εμένα. Η προσπάθεια βέβαια είναι συλλογική και η προσωπική μου προσπάθεια εντάσσεται μέσα σε όλη την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να πιστεύω, και να το μεταφέρω και στους συμπολίτες μου, ότι θα αγωνιστώ για τα συμφέροντά τους. Έτσι ώστε να μπορέσουμε μέσα από μία καινούργια πολιτική που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, να φέρουμε την ελπίδα στον κόσμο και ένα καλύτερο αύριο.

Τριπλή νίκη για το ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα, αφού  είναι πρώτη δύναμη όχι μόνο στις βουλευτικές εκλογές, αλλά και στις δημοτικές, καθώς και στις περιφερειακές. Τι έχετε να πείτε για αυτό;

Είναι μία πορεία, η οποία ξεκίνησε το Μάιο με τις δημοτικές και τις περιφερειακές στις οποίες είχα πάρει και εγώ μέρος σαν Περιφερειακός Σύμβουλος. Όντως με τίμησε ο Λευκαδίτικος λαός, πήραμε την Περιφέρεια, συνεχίσαμε το έργο αυτό  μετά τις εκλογές στην Περιφέρεια και συνεχίζουμε και τώρα. Με το αποτέλεσμα το σημερινό, φαίνεται ότι ο λευκαδίτικος λαός, επιβεβαιώνει τις πράξεις μας και τις προσπάθειές μας, όλους αυτούς τους μήνες.

Άρα είναι ένας δείκτης αυτή η νίκη για τη δράση του κόμματος στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Είναι μέσα στο γενικό πλαίσιο, αλλά και τοπικά στη Λευκάδα, δείχνει ότι έξι μήνες δίνουμε δείγματα γραφής και επιβεβαιώνει ο λευκαδίτικος λαός την εμπιστοσύνη του σε εμάς.

Θα πάρει κανείς τη θέση σας στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

Δεν θα παραιτηθώ. Θα είμαι και Περιφερειακός Σύμβουλος και βουλευτής. Εξάλλου και η κα Γκερέκου, ήταν υπουργός και περιφερειακός σύμβουλος, δίχως να θέλω να συγκριθώ μαζί της. (χαριτολογώντας).

Σας ευχαριστούμε θερμά, και σας ευχόμαστε καλή θητεία.

Την ώρα εκείνη, αμέσως μετά τις δηλώσεις του νέου βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν στα γραφεία του κόμματος στην κεντρική αγορά και λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο κ. Γρηγόρης, δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο, κλήση από τον απερχόμενο βουλευτή Λευκάδας Θεόδωρο Σολδάτο, όπου και του μετέφερε τις θερμές ευχές του.

Ρούλα Γιαννουλάτου

23:23:47

2015-01-25