Μεταφορά ασθενούς από το Σκορπιό με το ελικόπτερο του Ριμπολόβλεφ, στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Στην πόλη της Λευκάδας προσγειώθηκε το ελικόπτερο του Ριμπολόβλεφ, πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Ο λόγος προσγείωσης  του ελικοπτέρου, ήταν για να μεταφέρει στο νοσοκομείο του νησιού, έναν ασθενή ενός γκρουπ που φιλοξενείται στο  Σκορπιό αυτήν την περίοδο. Ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό, όπως μας πληροφόρησε ο πιλότος του αεροσκάφους, ο οποίος μετά από λίγα λεπτά αναχώρησε μαζί με τον φιλοξενούμενο, για το νησί του Σκορπιού.

Ο πιλότος, μάλιστα ανέφερε στον αγαπητό στους celebrities, Μπαμπίνο, ότι οι εντυπώσεις του από το νησί της Λευκάδας, είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για έναν παράδεισο, όπως χαρακτηριστικά του είπε. Εντύπωση την οποία έχουν και οι καλεσμένοι της οικογένειας, πρόσθεσε εν συνεχεία.

Πρόκειται για ένα υπερύγχρονο ελικόπτερο, το οποίο βρίσκεται μόνιμα στο Σκορπιό, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειας, και των καλεσμένων της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ασθενής συνοδευόταν από τον ίδιο τον Ριμπολόβλεφ.

Το ελικόπτερο μάλιστα έχει και αφιέρωση στο όνομα Αννα

Το υπερσύγχρονο ελικόπτερο, στάθμευσε δίπλα στην λιμνοθάλασσα της πόλης

 

Ο Μπαμπίνος ήταν από τους πρώτους που έπσευσαν να καλοσωρίσουν τον πιλότο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους

Η αποστολή εξετελέσθη, και ο πιλότος, μαζι με τον φιλοξενούμενο της οικογένειας, μας αποχαιρετούν και παίρνουν το δρόμο της επιστροφής

Ρούλα Γιαννουλάτου/ Μπαμπίνος Φον Γούρμεν

2014-07-11